Camping Weekend

Camping Weekend bevindt zich aan de Westkant van het Gardameer, ongeveer 1.5km van Salò. Camping ´Weekend´ is gelegen in een groene oase van olijfbomen, slechts 400m van het meer en een strandje. De camping biedt een schitterend uitzicht op de betoverende baai van Salò. Naast een hoge kwaliteit garandeert ´Weekend´ u bovendien rust, privacy en gastvrijheid tijdens uw verblijf. Alle staanplaatsen beschikken over een stroomvoorziening en er zijn op verschillende plaatsen op de camping uitgebreide, moderne sanitaire voorzieningen te vinden.

Onze faciliteiten voor u bestaan uit: een groot zwembad (12 x 25m), een kinderbad (met glijbaan) omgeven door een groot terrein om te spelen voor de kinderen en te zonnen voor de ouders. Daarnaast vindt u op de camping: een bar, een restaurant, een pizzeria, supermarkten, telefooncellen, speeltuinen, tafeltennistafels, een volleybalveld, wasmachines en een EHBO-ruimte. Tijdens het hoogseizoen is er een uitgebreid animatie-programma voor jong en oud met barbecue-avonden, wedstrijden en nog veel meer.

In de directe omgeving treft u aan: windsurfscholen, tennisbanen, waterski-mogelijkheden, aanlegplaatsen voor uw boot, golfbanen, discotheken en supermarkten. Eveneens zijn er in de nabijheid van de camping vertrekpunten voor boottochten over het meer en excursies naar de ´Arena´ van Verona, Venetië etc….