Andere Streken in Italië

Het Gardameer en de omgeving zijn een prachtig gebied om vakantie te vieren. Italië heeft echter nog veel meer mooie vakantieplekjes waar je als campingsliefhebber van het mooie weer en het goede Italiaanse leven kunt genieten.

Naast het Gardameer zijn er andere meren als het Comomeer en het Lago Maggiore. Ook bij deze meren vind je net als bij het Gardameer grote aantrekkelijke familiecampings zoals Continental Lido aan het Lago Maggiore.

Verkies je liever de zee boven een meer. In Italië kun je overal terecht. De noord Adriatische kust is erg in trek. Je vindt er populaire badplaatsen en schitterende stranden. Ook cultuur en mooie steden zijn er volop te vinden. Wat dacht je van de streek en de stad Venetië. Vlakbij de stad Venetië vind je de populaire camping Marina di Venezia.

Zuidelijker in Italië kom je uit in Toscane. Grote groepen Nederlanders worden lyrisch als ze aan Venetië denken. De stranden, de natuur, maar vooral ook het achterland met prachtige steden als Florence, Sienna en Pisa bieden alle ingrediënten voor een topvakantie. Topcampings in Toscane zijn onder andere Park Albatros en Le Capanne. Meer informatie over kamperen in Toscane is ook vinden op de webstie Camping Toscane.